Si no teniu ganes de fer-les o sou aprenents com jo, millor compar-les fetes. Això si mireu de comprar-les en una botiga de la vostra confiança, no sigui que us donin garsa per perdiu... També podeu acompanyar aquest plat amb patates fregides o amb les salses de ketchup, mostassa i maionesa.
Ingredients:
- 4 hamburgueses de ceba
- 2 tomàquets d'amanir
- 6 fulles d'enciam
- 4 talls de formatge de fondre
- 1 manat d'espàrrecs de marge
- Oli d'oliva verge
- Vinagre de Xerès
- Sal
Elaboració:
- En una planxa gran hi posem unes gotetes d'oli d'oliva i l'escampem per tota la planxa, posarem les hamburgueses i els espàrrecs de marge prèviament tallada la part dura. Deixarem que es vagin fent.
- Mentrestant rentarem, tallarem, amanirem i mesclarem en un bol l'enciam amb oli d'oliva, vinagre i sal. Quan ho tinguem ben barrejat ho posarem de base en el plat.
- Tallarem el tomàquet a lamines de 0,5 cm. per la part més ample, amanirem amb oli d'oliva, unes gotes de vinagre i sal. El posarem a sobre de l'enciam.
- Quant l'hamburguesa estigui al seu punt, la posarem a sobre del tomàquet mirant que la part més calenta, la que tocava la planxa quedi per sobre.
- Afegim el tall de formatge per sobre de l'hamburguesa calenta i decorem amb els espàrrecs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada