Aquesta recepta la podem presentar de
diverses formes,amb els mateixos ingredients. Amb el tradicional pinxo,
les gambes senceres i els ous petits tallats
per la meitat amb la seva maionesa. També com barqueta amb una llesca de pa o amb cullera com ho he fet avui.
Ingredients:- 6 llesques primes de
pa
- 2 ous durs
- 6 palets de cranc
- 6 de gambes cuites
- 3 cullerades de
maionesa
- Cibulet
- Sal
Elaboració:
- En un bol, barregem les gambes cuites tallades a trossets, els palets de cranc tallats a tires, els ous durs ratllats i una mica de sal.
- Afegim la maionesa i ho mesclem tot molt bé.
- Deixem reposar durant 20 minuts a la nevera.
- Fornegem les llesques de pa, fins que estigui eel pa torrat.
- Repartim la mescla entre les 6 culleres.
- Decorem amb les llesques de pa torrat i el cibulet per sobre.
Quina pinta. Felicitats pel bloc, i si et passes pel meu i tens una sorpresa. http://totfetacasa.blogspot.com.es/
ResponEliminaMoltes gràcies Neus!!! Aquest premi és molt valorat per un aprenent de cuina. M'agradat el teu bloc, ets una manetes, ja fare un seguiment més dedingudament.
EliminaSalutacions
Quina presentació tan maca, i que bons deuen estar!!
ResponEliminaEm quedo pel teu boc que té bona pinta. T'invito al meu: http://cuinadunaaprenent.blogspot.com.es/
Petons
Gràcies Roser per la teva invitació, tens moltes receptes que anire descubrin i degustant poc a poc, he passejat per els aperitius i m'ha agradat molt. Incorporo el teu bloc com a bloc a seguir.
ResponEliminaUna abraçada!!!