Aquesta recepta de macarrons és la que m'agrada més. Possiblement sigui perquè no porta costella de porc, això li dona un gust més suau. Els macarrons és un
plat procedent de la cuina italiana, que agrada molt a la majoria de nens.
Ingredients:
- 400 g de macarrons
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 4 xampinyons
- 20 g de ceps secs
- 250 g de botifarra crua
- 500 g de tomàquet natural triturat
- 80 g de formatge parmesà ratllat
- Orenga
- Oli d'oliva verge
- Sal
Elaboració:
- En un cassó amb aigua, sal, un raig d'oli i un pessic d'orenga, fem bullir els macarrons 9 minuts, segons les indicacions del fabricant. Escorrim i reservem.
- En una cassola amb oli calent sofregim la ceba picada, quan comença a estar rossa incorporem el pebrot verd picat i els xampinyons tallats a vuitens.
- Quan tenim el sofregit fet, incorporem la botifarra esmicolada , els ceps secs i el tomàquet. Rectifiquem de sal i deixem bullir 10 minuts foc lent.
- Un cop passats els 10 minuts incorporem els macarrons, ho barregem tot i posem el formatge ratllat. Deixem de bullir-los 2 minuts més, ja els tenim a punt per emplatar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada