Els tomàquets els podem farcir-los al nostre gust, només ens faltarà una mica d'imaginació. En el meu cas he aprofitat ho que tenia més a mà, anxoves, olives farcides, crema de cranc i crema de formatge.
Ingredients:
- 20 tomàquets cirera
- 5 anxoves
- 5 olives petites farcides d'anxoves
- crema de cranc
- crema de formatge
Elaboració:
- Tallem la part de la tija dels tomàquets i reservem per tapar-los, fem un petit tall a la base del tomàquet, perquè no caiguin. Amb l'ajuda d'una cullereta petita els traiem la grana i tindrem espai per poder farcir-los.
- Farcim els tomàquets en grups de cinc, amb les anxoves enrotllades, amb l'olives petites farcides, amb la crema de cranc i amb la crema de formatge.
- Quan ja els tenim farcits els tapem amb la tija que hem reservat i els punxem amb escuradents.
T'espera un premi al nostre blog, felicitats!!!
ResponEliminaMoltes gràcies!!! Indorporo el vostre bloc a la meva llista de blocs que segueixo. Una abracada
Elimina