El secret per fer unes bones patates fregides és fer-les en dues coccions, una
primera amb l’oli calent i la segona amb l’oli molt calent. D’aquesta manera
quedaran més daurades i cruixents. Desprès de la primera cocció , les patates
poden esperar la estona que calgui fins la segona cocció, que la farem pocs
moments abans de servir-les. Les patates palla són un complement per els plats tant de carn,
peix, pollastre a l’as…
Ingredients:
- Patates per fregir
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració:
- Rentem bé les patates i les pelem. Amb l’ajuda d’una mandolina les tallem a rodanxes al llarg.
- Tallem a juliana molt primes cada una de les rodanxes i les posem amb aigua perquè tregui’m el midó, fins el moment que les anem a fregir.
- Escorrim les patates i les posem a secar amb un pany de cuina o amb paper de cuina.
- A continuació submergim en una fregidora amb abundant oli calent. Les fregim fins que comencin a agafar color, i les retirem.
- En el moment se servir-les les fregim de nou amb l’oli més calent que la vegada anterior, agafaran un color ben daurat.
- Les treure’m i les posarem a escorre amb paper de cuina i salarem al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada