Ingredients:
- 4 kiwis
- 170 g de gerds
- 100 g de sucre
- 100 ml d'aigua
- 60 g de nata liquida
- Vi de Porto
- Llimona
Elaboració:
- Amb l'ajuda d'una batedora triturem els gerds.
- En un cassó fem un almívar, amb el sucre i l'aigua, deixem bullir a foc mig 10 minuts i ja estarà llest.
- Afegim els gerds triturats, un raig de llimona i de vi de Porto, finalment la nata liquida. Quan tinguem la salsa ben mesclada la passem per un colador, per treure-li les llavors i la deixem refredar.
- Pelem els kiwis, tallem a rodanxes i muntem el plat.
- Primer la salsa i per sobre les rodanxes de kiwis esglaonades, adornem amb gerds tallats per la meitat.
M'agraden molt els ingredients que porta aquesta recepta. Però m'agrada, sobretot, estèticament com queden combinats! Gràcies per compartir-la!! petons
ResponEliminaGràcies Marina i felicitar-te pel teu bloc Tapatdetapes!!! Molt bo!!!
ResponEliminaUna abraçada
Quina colors més macos que queden!!! PEtons
ResponElimina