Un plat de la
cuina italiana molt senzill, fàcil i ràpid de fer-lo. Agrada a casi tothom, en
especial als nens. Aquesta recepta d’espaguetis és la que fem últimament a
casa.
- 300 g espaguetis
- 500 g de tomàquet triturat
- 1 cullerada de salsa pesto
- 2 grans d’all
- Formatge Parmesà ratllat
- Oli d’oliva verge
- Sal
Elaboració:
- Agafem una olla amb abundant aigua i la posem al foc amb mitja cullerada de sal i un rajoli d'oli.
- Mentrestant en una paella amb oli, posem els alls, quan estiguin daurats posem el tomàquet triturat.
- Hi afegim una mica de sal i sucre i la deixem a foc mig. Quan ja la veiem més espessa és el moment d'afegir-li la cullerada de salsa pesto. Remenar unes voltes i ja es pot apagar el foc.
- Quan l'aigua de l'olla ja bull s'hi posa la pasta i es deixa el temps que indiqui el fabricant. Quan estigui cuita la pasta la retirem del foc i deixem reposar 5 minuts. Passats els 5 minuts l’escorrem ben escorreguda i l’afegim un bon raig d’oli, d’aquesta manera quedarà més solta.
- Ratllem el formatge Parmesà.
- Emplatem i presentem a taula, els espaguetis amb la salsa de tomàquet i pesto per sobre i el formatge ratllat en un altre plat.
Quina gràcia que hagis enllaçat amb el meu bloc! Moltes gràcies. T'ha quedat un plat fabulós, m'encanta la pasta!!! petons
ResponElimina